Türkler Ortaokulu

Belgegeçer :
WEB https://turklerortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Türkler Köyü Çorum
VİZYON : Vizyonumuz Öğrencilerimize iyi bir vatandaş olmak için gerekli temel bilgi,beceri,davranış ve alışkanlıkları kazandırmak;onları milli ahlak anlayışına uygun olarak yetiştirmek ve ilgi istidat ve kabiliyetleri yönünden yetiştirerek hayata ve üst öğrenime hazırlamak.
MİSYON : MİSYONUMUZ Öğrencilerimizin başarılı olabilecekleri alanları saptamak ve onları desteklemektir.Bu kapsamda;Öğrencilerinin ilgi ve yeteneklerini tanımak, öğrencilerin kendileri tanımalarını sağlayarak hedef belirlemelerine yardımcı olmak ve hedefleri doğrultusunda öğrencilerin öğren- me yaşantılarını artırmaya çalışmak,milli ve manevi değerleri tanıyıp özümsemelerini sağlayacak etkinlikleri planlayıp uygulamak temel görevimizdir.
BAŞARILAR : Okul koşu takımının çeşitli müsabakalarda birincilikleri mevcuttur.

Öğretim Şekli :Taşımalı
Saatler : Başlama:8:30 Bitiş:15:00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : kalorifer
Servis :
Ulaşım : Okulumuzun öğretmen servis aracı vardır.
Yerleşim Yeri : Türkler Köyü
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 17 km